You, the petitioner
Sadeq

Sadeq moet blijven

1,435 signatures

Sadeq en zijn familie zijn 6,5 jaar geleden gevlucht vanuit Afghanistan naar Nederland. Zij waren in conflict met extremisten. Nu worden zij met uitzetten bedreigd. Wij, de klasgenoten van Sadeq uit vwo 5, zijn het hier niet mee eens. Sadeq zijn net zo Nederlands als wij dat zijn.

Wij zouden graag willen dat u deze petitie ondertekent. Hiermee laat u uw betrokkenheid zien en helpt u Sadeq een stapje dichterbij een veilige leefomgeving. Delen via mail of op Facebook wordt altijd gewaardeerd.

Petition

We

Wij scholieren en docenten van Het Drachtster Lyceum en iedereen die Sadeq wil ondersteunen.

 

observe

dat Sadeq en zijn familie in Nederland moet blijven. Omdat Sadeq een erg ambitieuze vwo-leerling is. Sadeq wil later de maatschappij dienen met een diploma geneeskunde op zak. Daarnaast is de moeder van Sadeq getraumatiseerd geraakt door een aanslag, met als gevolg lijdt zij nu aan epileptische aanvallen. Het is dus niet medisch verantwoord om haar terug te sturen naar een onveilige omgeving.

 

and request

dat Sadeq en zijn familie in Nederland kunnen blijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-01 
Lead petitioner:
Ingrid Wouda 
Organisation:
leerlingen van Het Drachtster Lyceum  
Website:

History

Signatures

Updates

Ontmoeting Lutz Jacobi van de PvdA en Burgemeester Tytsjerksteradiel

7 juni 2016 Drachten

Gisteren hebben wij een ontmoeting met Lutz Jacobi van de PvdA en de burgemeester van Tytsjerksteradiel gehad. Hierbij hebben wij een mogelijkheid op het beroep van een discretionaire bevoegdheid besproken.

+Read more...

Lutz Jacobi gaf ons hierbij een goeie indruk voor wat er nog gaat gebeuren, en wat er nog moet gebeuren. Mevrouw Jacobi gaat samen met Sadeq zijn advocaat en de burgemeester een plan maken, en de kwestie bekijken. Wij gaan natuurlijk verder met het verwerfen van handtekeningen, want we zijn er nog lang niet. Dus deel de petitie zo vaak mogelijk, vertel het aan alle mensen in je omgeving en vergroot de kans dat Sadeq in Nederland mag blijven!

Verder heeft Omrop Fryslan, die gisteren ook aanwezig was, een interview gedaan met ons. Bekijk het hier: http://www.omropfryslan.nl/nijs/641283-sadeq-moat-werom-nei-afganistan-skoalgenoaten-lilk

Ook de Leeuwarder Courant heeft hier weer aandacht besteed. Lees het artikel hier: http://www.lc.nl/friesland/Lutz-Jacobi-in-de-bres-voor-uitgeprocedeerde-Sadeq-21406260.html

Groetjes Ingrid Wouda, Sannah Debreczeni, Marit van der Duim, en Charlotte den Hartog

2016-06-07